Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation LinksTryg-Pluss-fordelene-som-skaper-trygghet-

Tryg Pluss, fordelene som skaper trygghet

24.11.2016

​Da Tryg skulle lage nytt fordelsprogram, spurte de kundene om hva de ville ha. Det forsikringsselskapet nå tilbyr er svarene på hva mange ønsket.

- I stedet for gratis kaffe og rabatter i forretninger, ville våre kunder ha bistand når de kommer opp i vanskelige situasjoner. Vi kan nå gi dem psykologhjelp. Vi skal ikke tråkke inn i bedene til det offentlige hjelpeapparatet, men vårt tilbud skal være et supplement. Dette er et tilbud som man som kunde får dersom man har tre eller flere forsikringer samlet i selskapet, sier Trygs øverste sjef i Norge, Espen Opedal.

Tryg Omsorg
Noen perioder i livet kan være krevende. Det meste klarer vi å håndtere selv eller med omsorg fra våre nærmeste, men noen ganger trenger vi litt ekstra hjelp. Med Tryg Omsorg får du 10 timers psykologhjelp ved personlig krise. 
Dette kan for eksempel være hvis du opplever dødsfall i nærmeste familie, brann eller innbrudd, blir utsatt for en ulykke, livstruende sykdommer eller overfall, går gjennom en samlivskrise eller et samlivsbrudd, eller opplever at barnet ditt blir mobbet.

 
Hjelp til å forebygge samlivsbrudd 
Samlivsbrudd er som oftest ikke et ønsket utfall på problemer i ekteskap eller samboerforhold. Som Tryg Pluss-kunde kan du få tre timer med profesjonell hjelp for å finne en løsning på det som er vanskelig.

 
Tryg Bolighjelp
Som Tryg Pluss-kunde får du gratis råd og veiledning om vedlikehold, påbygg og forebygging av skader på din eiendom. Du får gratis rådgivning fra fagpersoner hos Anticimex med byggeteknisk bakgrunn. Du har mulighet til å ringe, sende epost eller SMS med bilde og beskrivelse av problemet. I tillegg får du tilgang til et unikt håndverkernettverk.

 - Mange lurer for eksempel på hva man skal ta hensyn til når man pusser opp badet eller skal bygge på huset, med tanke på regelverk, sier Rune Hansen i Anticimex.

- I tillegg er det vanlig å lure på hvordan man blir kvitt maur, hvordan man vet om man har mugg på kjøkkenet, eller andre akutte ting.

Tryg ID
Får du regninger for ting du ikke har kjøpt? Eller venter du på brev som ikke dukker opp? Som Tryg Pluss-kunde får du hjelp hvis du mistenker eller blir utsatt for identitetstyveri.

Et ID-tyveri betyr at noen får tak i personopplysningene dine og misbruker disse. Opplysningene dine kan for eksempel brukes til å opprette kredittkort, ta opp lån, opprette mobilabonnement eller kjøpe varer og tjenester i ditt navn. Dette kan være skremmende og krevende å rydde opp i.

Som Tryg Pluss-kunde får du hjelp av Tryg ID til å begrense og rydde opp i de økonomiske konsekvensene av et ID-tyveri. Dette kan for eksempel handle om å kontakte kredittselskaper, kreditorer og avvise urettmessige krav og gjøre innsigelser mot og slette urettmessige betalingsanmerkninger

Hjelp ved misbruk på sosiale medier
Du får også hjelp av Tryg ID hvis du opplever at bilder eller profiler på sosiale medier blir misbrukt. Tryg ID bidrar med veiledning til hvordan du kan fjerne og rydde opp i uønsket informasjon, veiledning til hvordan du sletter eller lukker falske profiler og brukerkontoer, kontakte eieren av et nettsted med formål om å få fjernet uønsket og/eller krenkende informasjon eller bilder.

Flere fordeler
Med Tryg Pluss betaler du ingenting i barnets første leveår ved kjøp av Barneulykke (forsikringssum 500 000 kroner). Har du husforsikring, er nybygg på huset forsikret fram til neste hovedforfall – selv om endringene gjør at forsikringssummen er for lav.

Det lønner seg å samle forsikringene dine
For å bli fordelskunde, må du ha minst to forsikringer samlet hos Tryg. Hovedproduktene er hus, innbo eller bil. Som medlem i DNMF får du 10 prosent rabatt om du har 1 hovedprodukt og 1 valgfrie forsikringer. Ved 2 hovedprodukter og to valgfrie forsikringer får du 15 prosent rabatt, og samler du 3 hovedprodukter og tre valgfrie forsikringer hos Tryg, får du 20 prosent rabatt.

I tillegg til dette har du som medlem i DNMF 7% partnerrabatt på alle dine forsikringer i Tryg. Kontakt Tryg på DNMFs partnerservice 55 17 17 70 eller les mer her: www.tryg.no/dnmf.