Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation LinksTrondheimfremtid

Bli med på konferansen i Trondheim: Hvordan skal vi rigge forbundet for morgendagens utfordringer?

05.01.2018

I år har alle medlemmer i Dnmf mulighet til å delta aktivt på konferansene som skal være med til å forme forbundets fremtid. Første konferanse var i Trondheim i slutten av januar, den andre var på Color Fantasy i månedsskiftet februar-mars. Neste er i Tromsø den 19.-20. mars.​

        
​De neste månedene har alle medlemmer i Dnmf mulighet til å komme på konferansene som skal være med til å forme forbundets fremtid. 29. og 30. januar er den første konferansen på hotel Scandic Lerkendal i Trondheim. Frist for å melde seg på denne konferansen er den 8. januar.
Meld deg på Tromsø-konferansen her

På Dnmf’s Landsmøte 2015 ble det fattet vedtak om å utrede mulig sammenslåing med et eller flere forbund.

Utredningen er godt i gang, og saken skal fremlegges landsmøtet i 2019 for mulig vedtak. Men før vi kommer så langt, så skal medlemmene få diskutere og komme med innspill. Forbundet skal rigges for fremtidens utfordringer, og i den forbindelse ønskes yrkesaktive medlemmer og tillitsvalgte velkommen til å diskutere og debattere saken.

Det er svært viktig at saken er godt opplyst og forankret i organisasjonen. Det avholdes derfor fire konferanser første halvår 2018.

Konferansene er i Tromsø, Trondheim, Bergen og på Kielferga til Color Line.

Meld deg på å bli med på den viktige diskusjonen om forbundets fremtid og hvordan vi best mulig kan møte morgendagens utfordringer.

For flest mulig deltagere kan Dnmf-medlemmer kun melde seg på en av konferansene.

Du melder deg på den konferansen som passer deg best, og ikke nødvendigvis den som ligger nærmest hjemstedet.

Det er bindende påmelding.