Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation LinksMeklingen-i-flyteriggoppjoret-er-i-gang

DSO-meklingen er i gang

24.06.2015

Meklingen i mellomoppgjøret Norges Rederiforbund-DSO (Det norske maskinistforbund og Norsk Sjøoffisersforbund) startet i dag kl. 10.00.

DSO mekler sammen med IndustriEnergi og Safe. Mekler under oppgjøret er Bjørn Lillebergen, og det er kun han som eventuelt kan uttale seg offentlig underveis.

DSOs forhandlingsutvalg består av Kjetil Mevik, H...åkon Eidset, Rune Larsen Røine (forhandlingsleder), John Sandvik, Peder André Søvdsnes, Trond Borg og Rune Johnsrud.

DSO har varslet plassfratredelse for Cosl Promoter fra torsdag morgen kl 06.00 dersom partene ikke kommer til enighet.

DSO mekling 3 foto VEG web.jpgHåkon og Rune foto VEG web.jpg
mekling 3 foto VEG web.jpgMekling DSO 4 foto Vibeke Ekeland Grønn web.jpg
stinn brakke DSO foto VEG web.jpgDSO-logo.jpg


De samarbeidende organisasjoner (DSO) er en sammenslutning mellom Det norske maskinistforbund (DNMF) og Norsk Sjøoffisersforbund (NSOF), opprettet spesielt for å ivareta lønn og arbeidsvilkår for ansatte i sertifikatpliktige stillinger i oljenæringen. DSO-samarbeidet har eksistert i over 30 år, og organisasjonene har hatt overenskomst med Norges Rederiforbund for personell på flyttbare innretninger siden 1974. DSO-medlemmer i de fleste rederier har etablert egne DSO-klubber og valgt tillitsvalgte. DSO-sekretariatet har til en hver tid to utpekte kontaktpersoner til disposisjon, en fra hvert av forbundene.