Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation LinksKjare-medlemmer-og-tillitsvalgte

Sommerhilsen fra generalsekretæren

03.07.2015
​Kjære medlemmer og tillitsvalgte. Det går mot sommer og velfortjent ferie for dere alle.

Mens det offshore er krevende tider, og mange er permitterte eller sagt opp, mangler det maskinister i fiskerinæringen og i ferge- og lokalfarten. Også kommunene og Spekter etterspør maskinister, og Dnmf har tariffavtaler og partsrettigheter både på land og sjø.

Dnmf fortsetter kampen med å sikre medlemmenes arbeidsplasser, faglige rettigheter og lønns- og arbeidsvilkår med uforminsket styrke. I disse tider da grunnleggende arbeidstakerrettigheter utfordres og arbeidsplasser står i fare er det viktig å være fagorganisert og stå sammen!

En stor takk til alle tillitsvalgte som hver dag gjør en kjempeinnsats for medlemmene ute i virksomhetene og de lokale klubbene.

Dnmfs sekretariat holder åpent hele sommeren, og du når oss fra kl. 09.00 til kl. 15.00 på telefon: 24 14 83 70 og på mail: post@dnmf.no.


Når vi møtes etter sommeren går tiden raskt frem mot landsmøtet. Delegatene og forbundsstyre med vara vil motta landsmøtepapirene pr. post i god tid innen fristen 23. juli. Landsmøtepapirene vil bli gjort tilgjengelig for samtlige medlemmer og tillitsvalgte via lukkede sider på Dnmfs hjemmesider før 23. juli.


Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god sommer!

 

Med vennlig hilsen


Hege-Merethe Bengtsson

Generalsekretær Dnmf


DSC_0254 (2) web.jpg