Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation LinksJurist-advokatfullmektig

Jurist/advokatfullmektig

30.06.2015

​Vi søker jurist/advokatfullmektig med noe erfaring i arbeidsrett og/eller pensjonsspørsmål. Det foreligger mulighet for advokatfullmektigstilling. Stillingen er plassert i forhandlingsavdelingen og rapporterer til forhandlingssjefen. Forhandlingsavdelingen består av 3 seniorrådgivere, nytilsatt jurist og forhandlingssjefen. I organisasjonen er det for øvrig en advokat.


Arbeidsoppgaver:

• Med hovedvekt på kollektiv og individuell arbeidsrett, trygdespørsmål, skatterett, pensjonsspørsmål, erstatningsrett, forsikringer etc.

• Ansvaret for organisasjonens juridiske bistand overfor våre medlemmer, medlemsgrupper, tillitsvalgte og rådgivning internt i organisasjonen. Det vil være mulighet for prosedyre.

• Du vil få stort selvstendig ansvar, og arbeidet omfatter blant annet spørsmål vedrørende arbeidsrett på sjø og land, pensjon, trygd, erstatning mm.

• Kurs og opplæringsvirksomhet.

• Høringer

 

Utdanning/kompetanse:

• Juridisk embetseksamen eller mastergrad i rettsvitenskap.

• Erfaring fra organisasjonsarbeid, arbeidsrett og/eller pensjonsspørsmål er ønsket.

• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på engelsk og norsk.

 

Vi kan tilby deg et spennende arbeidsområde innenfor en nasjonal og internasjonal næring som står i fokus politisk, og som er i stadig endring. En del reisevirksomhet må påregnes.

Stillingen er plassert ved forbundets kontor i Maritimt Hus, Rosenkrantz gt. 15-17, 0125 Oslo.

Spørsmål vedrørende stillingen? Ta kontakt med generalsekretær Hege-Merethe Bengtsson,
mob: 41 44 18 18, e-post hmb@dnmf.no eller forhandlingssjef Rune Johnsrud, mob: 97 79 31 56, e-post: rj@dnmf.no

Skriftlig søknad sendes elektronisk innen 1. september 2015.

Det norske maskinistforbund (Dnmf) er fagforbundet og interesse-organisasjonen for maskinister og teknisk personell. Forbundet er partipolitisk uavhengig og er tilsluttet Unio. De fleste av våre medlemmer er ansatt i rederier med hovedvekt på utenriksrederier. Av totalt ca 6500 medlemmer utgjør de ansatte på sjø og rigg ca 3700. Medlemmer på landsiden er ansatt i alle tariff-sektorene i ulike tekniske stillinger, men med hovedvekt på brann-menn og tekniske stillinger innen sykehus samt forbrenningsanlegg og verksted. Vi har også en voksende medlemsgruppe ansatt i administrasjonen i rederier. Som interesseorganisasjon sikrer vi våre medlemmer innflytelse og promotering av våre interesser gjennom politisk arbeid og deltakelse i en rekke offentlige og private råd, stiftelser, komiteer og utvalg samt maritime forum. Forbundets hovedkontor er i Oslo i Maritimt Hus der også de to øvrige sjømannsorganisasjonene holder til. Forbundet har også et avdelingskontor i Ålesund.