Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation LinksHallingdal

Forhandlingssjefen traff medlemmene på Hallingdal renovasjonHallingdal

16.02.2018

Forhandlingssjef Rune Johnsrud var torsdag denne uken på medlemsmøte på Hallingdal renovasjon IKS. Tema var hovedoppgjøret, lokale forhandlinger, pensjon og andre temaer som er viktige for medlemmene.​​

Forhandlingssjef Rune Johnsrud var torsdag denne uken på medlemsmøte på Hallingdal renovasjon IKS. Dnmf har åtte medlemmer her, og de går døgnkontinuerlig skift. Alle åtte medlemmene var tilstede på møte.

Temaene på møte var økonomi, spesielt hovedoppgjøret 2018 og lokale forhandlinger, pensjon og en ting som lurer i skyggene, nedbemanning og rasjonalisering.

Johnsrud hold foredrag om temaene og det var mange relevante spørsmål.

Det var også satt av tid til at den enkelte kunne stille spørsmål om andre relevante temaer, enten de var kollektive eller individuelle.

Det er enighet om at tillitsvalgte Thomas Korsgård og Johnsrud skal ha en tett dialog i forbindelse med rasjonaliseringsspøkelset og de lokale forhandlingene til våren.

Hallingdal.jpg

På bilde som er tatt i kontrollrommet, hvor du ser søppelsiloen i bakgrunnen, er Sigmund Smedsplass (F.V) og tillitsvalgte Thomas Korsgård.
 
 
Mer informasjion, kontakt:
 
Forhandlingssjef
Rune Johnsrud
E-post:  rj@dnmf.no
Mobil:    +47 977 93 ​156