Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation Links130508-ålesundkonf

DNMF deltok på Ålesundskonferansen

08.05.2013
Cirka 250 deltakere møtte opp på Ålesundskonferansen 2013, deriblant advokat og forhandlingssjef Hege-Merethe Bengtsson og seniorrådgiver Håkon Eidset fra DNMF (foto).

 

20130508_114044w.jpg
Hilde Gunn Avløyp understreket i debatten behovet for langsiktige rekrutteringsprogrammer i rederier, både offshore, innenriks og blant annet frakt.  Foto: Hege-Merethe Bengtsson
 

 

​Ålesundkonferansen 2013 gjennomføres i Ålesund 7. og 8. mai. Tilstede var også generalsekretær Hilde Gunn Avløyp. Hun deltok i debatten om rekruttering og konkurransen om kompetanse i et økende marked. 
 

- I tillegg tok konferanseleder Einar Lunde opp spørsmålet om splittelsen i Maritimt Forums arbeid mot stortingsvalget til høsten, forteller Avløyp.

DNMF-deltagerne er  fornøyde med innholdet og programmet, som blant annet dreide seg om teknologi for fremtiden, internasjonale utfordringer og markedsmakt på sjøen og under havet. 

Konferansen er møteplass for aktører fra serviceskipsnæringen til faglig input, meningsutvekslinger og nettverking. Arrangørene, Handelshøyskolen BI, har som ambisjon å gi deltakerne inspirasjon, ideer og innsikt i ulike prosesser innenfor fagfeltet. Konferansen har også blitt omtalt som årets møteplass for serviceskipsindustrien.